Tomos Wielas moer 11mm M11x1 voor / achter wielas

Artikelnummer: ON00508

 1,20 incl. BTW

Ruime voorraad beschikbaar

Ruime voorraad beschikbaar

Korting bij Tomos Onderdelen Zeeland!

Gebruik de code: TOZ voor 5% korting op alle producten.

CODE: TOZ

Veilig betalen met:

Heb je een vraag over dit product?

Kom je er niet uit? Wij staan voor u klaar! Neem contact op met ons

 • Via e-mail.
 • Via WhatsApp.
Heb je een vraag over dit product?

Kom je er niet uit? Wij staan voor u klaar! Neem contact op met ons

 • Via e-mail.
 • Via WhatsApp.
 • Voor 17.00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending vanaf €99,- (NL)
 • Wij geven graag vakkundig advies
 • Retourneren binnen 14 dagen
 • Voor 17.00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending vanaf €99,- (NL)
 • Wij geven graag vakkundig advies
 • Retourneren binnen 14 dagen

Beschrijving

Tomos Wielasmoer 11mm M11x1: Veiligheid en Stabiliteit voor Je Voertuig

De Tomos Wielas moer is een essentieel onderdeel van je voertuig dat zorgt voor de juiste bevestiging van de voor- en achterwielassen. Deze moer draagt bij aan de stabiliteit en veiligheid van je voertuig door ervoor te zorgen dat de wielen stevig op hun plaats blijven tijdens het rijden. Met zijn duurzame constructie en betrouwbare prestaties biedt deze wielasmoer gemoedsrust en vertrouwen tijdens je ritten. Laten we eens kijken naar de kenmerken en voordelen van de Tomos wielasmoer Tomos Wielas moer .

Veiligheid en Stabiliteit op de Weg

De wielasmoer van Tomos zorgt voor een stevige bevestiging van de voor- en achterwielen, waardoor stabiliteit en controle worden gegarandeerd tijdens het rijden. Door ervoor te zorgen dat de wielen niet losraken of wiebelen, minimaliseert deze moer het risico op ongelukken en biedt het een veilige rijervaring, zowel op de weg als off-road.

Duurzame Constructie voor Langdurig Gebruik

De wielasmoer is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, corrosie en de impact van dagelijks gebruik. Hierdoor behoudt de moer zijn functionaliteit en integriteit, zelfs onder veeleisende rijomstandigheden en blootstelling aan verschillende weersomstandigheden. Dit verzekert je van langdurige prestaties en betrouwbaarheid van je wielbevestigingssysteem.

Compatibiliteit en Eenvoudige Installatie

De wielasmoer van Tomos is ontworpen voor gebruik met diverse modellen en types van Tomos scooters en bromfietsen. Hierdoor is het een veelzijdige optie die past bij verschillende voertuigen. De installatie van de moer is eenvoudig en vereist geen speciale gereedschappen of vaardigheden. Met de juiste instructies kun je de moer snel en gemakkelijk monteren, waardoor je voertuig snel weer op de weg kan worden gebracht.

Conclusie

De Tomos wielasmoer van 11mm M11x1 biedt stabiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid voor je voertuig. Met zijn vermogen om de wielen stevig op hun plaats te houden, minimaliseert deze moer het risico op ongelukken en biedt het gemoedsrust voor jou als bestuurder. Investeer daarom in kwaliteit en geniet van een soepele en veilige rijervaring met de Tomos wielasmoer.

Productbeschrijving:

●  Geschikt voor / achter wielas

Afmeting:

●  M11x1

Specificaties

Overzicht

Gewicht

0 , 012 kg

Gewicht

0.012

Merk

DMP