Tomos Carburateur Vlotterbak Dellorto SHA

Artikelnummer: ON00079

 9,85 incl. BTW

Ruime voorraad beschikbaar

Ruime voorraad beschikbaar

Korting bij Tomos Onderdelen Zeeland!

Gebruik de code: TOZ voor 5% korting op alle producten.

CODE: TOZ

Veilig betalen met:

Heb je een vraag over dit product?

Kom je er niet uit? Wij staan voor u klaar! Neem contact op met ons

 • Via e-mail.
 • Via WhatsApp.
Heb je een vraag over dit product?

Kom je er niet uit? Wij staan voor u klaar! Neem contact op met ons

 • Via e-mail.
 • Via WhatsApp.
 • Voor 17.00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending vanaf €99,- (NL)
 • Wij geven graag vakkundig advies
 • Retourneren binnen 14 dagen
 • Voor 17.00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending vanaf €99,- (NL)
 • Wij geven graag vakkundig advies
 • Retourneren binnen 14 dagen

Beschrijving

De Tomos Carburateur Vlotterbak voor Dellorto SHA carburateurs, met het originele Tomos nummer T219595, speelt een cruciale rol in het brandstofsysteem van uw bromfiets. Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over dit belangrijke onderdeel:

Belang en functie:

De vlotterbak in de carburateur is verantwoordelijk voor het opslaan en reguleren van de brandstof die naar de motor wordt gevoerd. Het zorgt ervoor dat de carburateur altijd de juiste hoeveelheid brandstof heeft om de motor optimaal te laten draaien. De vlotterbak werkt nauw samen met de vlotter en andere interne mechanismen van de carburateur om een stabiele en consistente brandstoftoevoer te garanderen.

Geschiktheid:

Deze vlotterbak is specifiek ontworpen voor Dellorto SHA carburateurs, die veelvuldig worden gebruikt in Tomos bromfietsmodellen. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat de vlotterbak compatibel is met het specifieke model van uw carburateur, om een correcte werking en prestaties te waarborgen.

Montage:

De montage van de Tomos Carburateur Vlotterbak Dellorto SHA is eenvoudig en vereist geen complexe installatieprocedure. De vlotterbak wordt direct geplaatst op de carburateur, waarbij een goede afdichting en correcte positionering van belang zijn voor optimale prestaties.

Onderhoud:

Over het algemeen heeft de vlotterbak weinig onderhoud nodig. Het is echter raadzaam om de vlotterbak regelmatig te inspecteren op tekenen van slijtage, beschadiging of corrosie. Controleer ook of de vlotterbak goed afsluit en geen brandstoflekkages veroorzaakt, wat de prestaties van de motor kan beïnvloeden.

Vervangingsinterval:

Net als andere slijtageonderdelen in de carburateur, moet de vlotterbak periodiek worden vervangen om optimale prestaties van de motor te behouden. De levensduur van de vlotterbak kan variëren afhankelijk van het gebruik van de bromfiets en de rijomstandigheden. Over het algemeen wordt aanbevolen om de vlotterbak te vervangen tijdens regulier onderhoud, of wanneer symptomen van slijtage optreden zoals slechte motorprestaties, haperingen of het afslaan van de motor.

Symptomen van slijtage:

Als de vlotterbak versleten raakt, kunnen er verschillende symptomen optreden die wijzen op een verminderde werking van de carburateur en dus de motor. Typische symptomen zijn onder meer onregelmatig draaien van de motor, haperingen tijdens het accelereren, vermogensverlies en zelfs het afslaan van de motor tijdens het rijden. Deze symptomen duiden erop dat de vlotterbak niet langer effectief brandstof kan reguleren, wat leidt tot een onstabiele brandstoftoevoer naar de motor.

In samenvatting, de Tomos Carburateur Vlotterbak voor Dellorto SHA carburateurs is een essentieel onderdeel dat ervoor zorgt dat uw motorfiets betrouwbaar blijft door een juiste brandstoftoevoer te waarborgen. Regelmatig onderhoud en tijdige vervanging van de vlotterbak zijn cruciaal om optimale prestaties en betrouwbaarheid van uw Tomos bromfiets te behouden.

Specificaties

Overzicht

Gewicht

0 , 015 kg

Gewicht

0.015

Merk

Dellorto