Tomos Carburateur Vlotterbak pakking Dellorto SHA

Artikelnummer: ON00081

 1,90 incl. BTW

Ruime voorraad beschikbaar

Ruime voorraad beschikbaar

Korting bij Tomos Onderdelen Zeeland!

Gebruik de code: TOZ voor 5% korting op alle producten.

CODE: TOZ

Veilig betalen met:

Heb je een vraag over dit product?

Kom je er niet uit? Wij staan voor u klaar! Neem contact op met ons

 • Via e-mail.
 • Via WhatsApp.
Heb je een vraag over dit product?

Kom je er niet uit? Wij staan voor u klaar! Neem contact op met ons

 • Via e-mail.
 • Via WhatsApp.
 • Voor 17.00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending vanaf €100,- (NL)
 • Wij geven graag vakkundig advies
 • Retourneren binnen 14 dagen
 • Voor 17.00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending vanaf €100,- (NL)
 • Wij geven graag vakkundig advies
 • Retourneren binnen 14 dagen

Beschrijving

De Tomos Carburateur Vlotterbak pakking voor Dellorto SHA carburateurs, met het originele Tomos nummer T219594, is een essentieel onderdeel dat ervoor zorgt dat uw carburateur goed blijft functioneren zonder lekkages. Hieronder vindt u een gedetailleerde beschrijving van dit onderdeel:

Belang en functie:

De vlotterbak pakking is ontworpen om een goede afdichting te bieden tussen de vlotterbak en de carburateur. Dit voorkomt lekkages van brandstof en zorgt ervoor dat de juiste druk in de vlotterbak behouden blijft, wat essentieel is voor een optimale werking van de carburateur.

Geschiktheid:

Deze pakking is specifiek geschikt voor Dellorto SHA carburateurs, die vaak worden gebruikt in verschillende modellen van Tomos bromfietsen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de juiste pakking wordt gebruikt voor uw specifieke carburateurmodel om een goede afdichting te garanderen.

Montage:

De montage van de Tomos Carburateur Vlotterbak pakking Dellorto SHA is eenvoudig en vereist geen complexe installatieprocedure. De pakking wordt direct geplaatst tussen de vlotterbak en de carburateur om een lekvrije afdichting te verzekeren.

Onderhoud:

Hoewel de vlotterbak pakking over het algemeen weinig onderhoud nodig heeft, is het belangrijk om deze regelmatig te inspecteren tijdens routine-onderhoud van de bromfiets. Controleer op tekenen van slijtage, scheuren of beschadigingen die de afdichtende werking kunnen verminderen.

Vervangingsinterval:

Net als andere pakkingen is de levensduur van de vlotterbak pakking afhankelijk van het gebruik van de bromfiets en de omstandigheden. Waaronder deze wordt gebruikt. Het wordt aanbevolen om de pakking te vervangen tijdens regulier onderhoud of wanneer symptomen van slijtage optreden, zoals olielekkages rond de vlotterbak of slechte motorprestaties.

Symptomen van slijtage:

Als de vlotterbak pakking versleten raakt, kunnen er verschillende symptomen optreden die wijzen op een verminderde werking van de carburateur. Dit omvat olielekkages rond de vlotterbak, wat kan duiden op een gebrekkige afdichting, en mogelijke problemen met de brandstoftoevoer naar de motor, wat kan resulteren in slechte motorprestaties zoals onregelmatig draaien of haperingen.

Kort samengevat, de Tomos Carburateur Vlotterbak pakking voor Dellorto SHA carburateurs is een cruciaal onderdeel dat ervoor zorgt dat uw Tomos bromfiets betrouwbaar blijft door een goede afdichting te bieden tussen de vlotterbak en de carburateur. Regelmatige inspectie en tijdige vervanging van deze pakking zijn essentieel voor het behoud van optimale prestaties van uw motorfiets.

Specificaties

Overzicht

Gewicht

0 , 02 kg

Gewicht

0.02

Merk

Dellorto