Tomos Voorremkabel A3 / A35 / diverse modellen DMP

Artikelnummer: ON00228

 3,45 incl. BTW

Ruime voorraad beschikbaar

Ruime voorraad beschikbaar

Korting bij Tomos Onderdelen Zeeland!

Gebruik de code: TOZ voor 5% korting op alle producten.

CODE: TOZ

Veilig betalen met:

Heb je een vraag over dit product?

Kom je er niet uit? Wij staan voor u klaar! Neem contact op met ons

 • Via e-mail.
 • Via WhatsApp.
Heb je een vraag over dit product?

Kom je er niet uit? Wij staan voor u klaar! Neem contact op met ons

 • Via e-mail.
 • Via WhatsApp.
 • Voor 17.00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending vanaf €100,- (NL)
 • Wij geven graag vakkundig advies
 • Retourneren binnen 14 dagen
 • Voor 17.00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending vanaf €100,- (NL)
 • Wij geven graag vakkundig advies
 • Retourneren binnen 14 dagen

Beschrijving

De Tomos Voorremkabel A3 / A35 / diverse modellen DMP, geproduceerd door DMP, is een essentieel onderdeel voor de veiligheid en prestaties van je bromfiets. Deze remkabel is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van het remsysteem en biedt betrouwbaarheid, duurzaamheid en optimale remkracht.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Een goed functionerende voorremkabel is cruciaal voor de veiligheid van elke bromfiets. Het zorgt voor een directe en betrouwbare verbinding tussen de remhendel en het remmechanisme van het voorwiel. De DMP voorremkabel is ontworpen om consistent en betrouwbaar te presteren, zelfs onder zware omstandigheden. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat je bromfiets stopt wanneer dat nodig is, wat essentieel is om ongelukken te voorkomen.

Kwaliteit van DMP

DMP is een bekende naam in de wereld van bromfiets- en scooteronderdelen, bekend om hun hoge kwaliteitsnormen. De Tomos Voorremkabel voor de A3, A35 en andere modellen van DMP is geen uitzondering. Deze kabels zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur en weerstand tegen slijtage. De binnenkabel is gemaakt van sterk en duurzaam staal, wat zorgt voor een soepele en consistente werking.

Compatibiliteit en Pasvorm

De DMP voorremkabel is specifiek ontworpen voor Tomos-modellen zoals de A3 en A35, evenals andere compatibele modellen. Dit betekent dat de lengte en aansluitingen perfect passen bij de remsystemen van deze modellen. Het gebruik van een kabel die specifiek voor jouw model is ontworpen, zorgt voor een optimale werking van het remsysteem. Een goed passende kabel zorgt ervoor dat de remkracht efficiënt wordt overgebracht, wat de algehele remprestatie verbetert.

Installatie en Onderhoud

Het installeren van de Tomos Voorremkabel is een relatief eenvoudig proces dat met basisgereedschap kan worden uitgevoerd. DMP zorgt ervoor dat de kabels gemakkelijk te installeren zijn, vaak met duidelijke instructies inbegrepen. Regelmatig onderhoud van de remkabel, zoals het controleren op slijtage en het regelmatig smeren van de binnenkabel, helpt de levensduur van de kabel te verlengen en de prestaties te optimaliseren.

Duurzaamheid en Weerstand

De DMP voorremkabel is ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende omgevingsomstandigheden. De buitenkabel is robuust en bestand tegen de elementen, wat essentieel is voor een onderdeel dat blootstaat aan vuil, vocht en temperatuurschommelingen. De stalen binnenkabel biedt extra bescherming tegen corrosie, wat zorgt voor een langere levensduur en betrouwbare prestaties, zelfs bij intensief gebruik.

Aanvullende Voordelen

Naast de primaire beveiligingsfunctie biedt de DMP voorremkabel ook extra voordelen zoals verbeterde gemoedsrust voor de rijder. Het weten dat je remsysteem betrouwbaar is, draagt bij aan een veilig en comfortabel rijgevoel. Bovendien kan een goed onderhouden remsysteem bijdragen aan het behoud van de waarde van je bromfiets en mogelijke problemen in de toekomst voorkomen.

Conclusie

De Tomos Voorremkabel voor de A3, A35 en diverse andere modellen, geproduceerd door DMP, is een uitstekende keuze voor bromfietseigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame remkabel. Met zijn robuuste constructie, perfecte compatibiliteit en uitstekende prestaties draagt deze remkabel bij aan de veiligheid en het rijcomfort van je bromfiets. Door te kiezen voor een DMP remkabel, investeer je in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van je voertuig, wat zorgt voor een gemoedsrust bij elke rit.

Merk: DMP
Artikel nummer: ON00228
Geschikt voor: A3/A35

Afmeting:

●  Buitenkabel lengte: 95cm
●  Binnenkabel lengte: 110cm

Specificaties

Overzicht

Gewicht

0 , 082 kg

Gewicht

0.082

Merk

DMP