Lamp T05 wedge 12V 1.2W tellerhuis

Artikelnummer: ON00542

 0,85 incl. BTW

Ruime voorraad beschikbaar

Ruime voorraad beschikbaar

Korting bij Tomos Onderdelen Zeeland!

Gebruik de code: TOZ voor 5% korting op alle producten.

CODE: TOZ

Veilig betalen met:

Heb je een vraag over dit product?

Kom je er niet uit? Wij staan voor u klaar! Neem contact op met ons

 • Via e-mail.
 • Via WhatsApp.
Heb je een vraag over dit product?

Kom je er niet uit? Wij staan voor u klaar! Neem contact op met ons

 • Via e-mail.
 • Via WhatsApp.
 • Voor 17.00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending vanaf €99,- (NL)
 • Wij geven graag vakkundig advies
 • Retourneren binnen 14 dagen
 • Voor 17.00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending vanaf €99,- (NL)
 • Wij geven graag vakkundig advies
 • Retourneren binnen 14 dagen

Beschrijving

Lamp T05 Wedge 12V 1.2W voor Tellerhuis: Heldere Verlichting voor Nauwkeurige Telleruitlezing

De lamp T05 wedge, met een spanning van 12V en een vermogen van 1.2W, is een essentieel onderdeel voor het verlichten van het tellerhuis van je voertuig. Hoewel het misschien klein lijkt, speelt deze lamp een cruciale rol bij het bieden van heldere en nauwkeurige verlichting voor het tellerhuis, waardoor je gemakkelijk de snelheid, het brandstofniveau en andere belangrijke metingen kunt aflezen tijdens het rijden.

Belang van de Lamp T05 Wedge

De lamp T05 wedge is speciaal ontworpen voor gebruik in het tellerhuis van voertuigen. Het biedt een gelijkmatige en consistente verlichting, waardoor de informatie op de tellers duidelijk zichtbaar is, zelfs bij weinig licht of ‘s nachts. Hierdoor kun je veilig en nauwkeurig je snelheid controleren en andere belangrijke informatie in de gaten houden tijdens het rijden.

Helderheid en Energiezuinigheid

Met een vermogen van 1.2W biedt de lamp T05 wedge heldere verlichting voor het tellerhuis, zonder overmatig stroomverbruik. Dit zorgt ervoor dat je voertuig efficiënt blijft werken en dat de accu niet onnodig wordt belast. Bovendien draagt de energiezuinigheid van deze lamp bij aan een langere levensduur, wat resulteert in minder frequente vervangingen en lagere onderhoudskosten.

Compatibiliteit en Veelzijdigheid

De lamp T05 wedge is compatibel met een breed scala aan voertuigen en tellerhuizen. Of je nu een auto, motorfiets, scooter of ander voertuig hebt, deze lamp kan worden gebruikt om het tellerhuis te verlichten en ervoor te zorgen dat je altijd de nodige informatie bij de hand hebt tijdens het rijden. Dit maakt het een veelzijdige en praktische optie voor verschillende toepassingen.

Eenvoudige Installatie en Vervanging

Het vervangen van de lamp T05 wedge is een eenvoudige taak die snel kan worden uitgevoerd met minimale moeite. Met behulp van de juiste gereedschappen en instructies kun je de lamp gemakkelijk zelf vervangen, zonder dat daarvoor speciale vaardigheden of kennis nodig zijn. Hierdoor kun je snel weer de weg op met heldere en goed verlichte tellers.

Conclusie

In essentie is de lamp T05 wedge met een spanning van 12V en een vermogen van 1.2W een essentieel onderdeel voor het verlichten van het tellerhuis van je voertuig. Met zijn helderheid, energiezuinigheid, compatibiliteit en eenvoudige installatie biedt deze lamp een betrouwbare oplossing voor het verlichten van de tellers, waardoor je veilig en nauwkeurig kunt rijden, ongeacht de omstandigheden. Investeer daarom in kwaliteit en zorg ervoor dat je altijd goed zicht hebt op je tellers met de lamp T05 wedge.

Productbeschrijving:

●  Volt: 12v
●  Watt: 1.2

Specificaties

Overzicht

Gewicht

0 , 02 kg

Gewicht

0.02

Merk

Bosma