Pistonpen veer / zuigerpen clip 12mm 2 stuks

Artikelnummer: ON00606

 1,20 incl. BTW

Ruime voorraad beschikbaar

Ruime voorraad beschikbaar

Korting bij Tomos Onderdelen Zeeland!

Gebruik de code: TOZ voor 5% korting op alle producten.

CODE: TOZ

Veilig betalen met:

Heb je een vraag over dit product?

Kom je er niet uit? Wij staan voor u klaar! Neem contact op met ons

 • Via e-mail.
 • Via WhatsApp.
Heb je een vraag over dit product?

Kom je er niet uit? Wij staan voor u klaar! Neem contact op met ons

 • Via e-mail.
 • Via WhatsApp.
 • Voor 17.00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending vanaf €100,- (NL)
 • Wij geven graag vakkundig advies
 • Retourneren binnen 14 dagen
 • Voor 17.00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending vanaf €100,- (NL)
 • Wij geven graag vakkundig advies
 • Retourneren binnen 14 dagen

Beschrijving

Optimaliseer de Werking van Je Motor met de Pistonpen Veer / Zuigerpen Clip 12mm – Set van 2: Betrouwbaarheid en Stabiliteit

Als je op zoek bent naar kleine maar cruciale onderdelen om de prestaties van je motor te verbeteren, dan is de Tomos Pistonpen 12mm Veer / Zuigerpen Clip – Set van 2 een essentiële overweging. Deze clips, ontworpen voor zuigerpennen van 12mm, bieden een stevige bevestiging om ervoor te zorgen dat de zuigerpen veilig op zijn plaats blijft tijdens het gebruik. Met hun duurzame constructie en eenvoudige installatie dragen deze clips bij aan een stabiele werking van je motor, wat resulteert in soepelere prestaties en een verhoogde betrouwbaarheid van je voertuig.

Stabiele Bevestiging voor Verbeterde Werking

De Pistonpen Veer / Zuigerpen Clip 12mm biedt een betrouwbare bevestiging voor de zuigerpen van je motor. Door de zuigerpen stevig op zijn plaats te houden, voorkomen deze clips dat de zuiger tijdens het gebruik losraakt of beweegt, wat kan leiden tot schade aan de motor. Dit resulteert in een verbeterde stabiliteit van de motor en verhoogde betrouwbaarheid, waardoor je met vertrouwen kunt rijden, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Duurzame Constructie voor Langdurig Gebruik

De clips zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om langdurige prestaties te leveren. Hun robuuste constructie zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen de belastingen en spanningen die optreden tijdens het gebruik van de motor, waardoor ze een betrouwbare oplossing bieden voor het bevestigen van de zuigerpen. Dit verlengt de levensduur van je motor en vermindert de noodzaak van frequente vervangingen, wat resulteert in lagere onderhoudskosten op lange termijn.

Eenvoudige Installatie voor Gemakkelijk Gebruik

De clips zijn ontworpen voor eenvoudige installatie, waardoor ze snel en gemakkelijk kunnen worden geplaatst zonder dat daarvoor speciaal gereedschap nodig is. Met hun gebruiksvriendelijke ontwerp kunnen ze snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd, zelfs door mensen met beperkte technische vaardigheden. Dit bespaart tijd en moeite en zorgt ervoor dat je snel weer op weg kunt met een goed functionerende motor.

Verhoog de Betrouwbaarheid van Je Motor met de Pistonpen Veer / Zuigerpen Clip 12mm – Set van 2

Kortom, als je de betrouwbaarheid en stabiliteit van je motor wilt verbeteren, dan is de Pistonpen Veer / Zuigerpen Clip 12mm – Set van 2 de ideale keuze. Upgrade je motor vandaag nog met deze betrouwbare en duurzame clips en geniet van een verbeterde rijervaring met maximale stabiliteit en betrouwbaarheid.

Productbeschrijving:

●   Wordt per 2 stuks verkocht
●   Geschikt voor 50cc / 65cc / 70cc Cilinders

Afmeting:

●  Diamter Clipje: 12mm

Specificaties

Overzicht

Gewicht

0 , 001 kg

Gewicht

0.001

Merk

Meteor